Фундук смажений бланшований Преміум
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1910-1000
650 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- 630 ₴/упаковкапри замовленні від 2 упаковок
- 600 ₴/упаковкапри замовленні від 5 упаковок
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 10:00 - 13:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (66) 666-12-99Анна/АленаМенеджер Анна АленаМихайла Максимовича 34, Київ, Україна+380666661299+380666661299+380666661299
Наш повний каталог і чат із нами тут https://mssg.me/proekt_opt
Процес смаження додає горіху смакових, ароматичних відтінків, а також через випаровування зайвої рідини робить його хрустким. Кулінари використовують горіх для страв виключно після обсмажування. Однак перед тим, як обсмажити улюблений фундук, а після їсти його, необхідно оцінити всю користь і шкоду.
До незаперечних переваг можна віднести високу вітамінізацію ліщини. Тут міститься цілий перелік речовин, важливих для людини, незалежно від вікової категорії:
- вітаміни групи А, B, E;
- залізо;
- селен;
- бета-каротин;
- калій;
- кальцій;
- магній
-
Багатий склад фундука дає йому істотно впливати на біологічні процеси:
- нормалізується нервова, серцево-судинна діяльність;
- покращується секреція шлунка, робота кишківника;
- посилюється живлення всіх шарів шкіри, волосся, нігтів, що покращує його зовнішній вигляд;
- стабілізується емоційний фон, легше впоратися зі стресовими ситуаціями, депресивними станами;
- провокується енергообмін, вкорочується ріст м'язових клітин;
- підвищується рівень імунних сил організму, збільшується опірність перед різними захворюваннями.
Окремий плюс фундука — чималий вміст фолієвої кислоти, що збільшується після того, як запалити фундук у домашній духовці або на сковороді. Цей елемент надзвичайно важливий для представниць прекрасної половини людства, якіношують під серцем малюка. Фолієва кислота допомагає подолати прояви токсикозу, а також контролює правильне формування систем плода. -
Не можна зменшувати користь смаження в боротьбі з хвороботворними мікроорганізмами. Наприклад, термічна обробка може вбити сальмонелу, яка нерідко насічує горіхове ядро після контакту з ґрунтом або в разі порушення правил зберігання. Однак саме такий варіант термічного впливу піддає окисленню горіхові жири, що, за деякими даними, стає причиною порушення ділення клітин, а як наслідок раннього старіння організму.