Горіх Макадамія в шкаралупі
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
300 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- 295 ₴/упаковкапри замовленні від 2 упаковок
- 270 ₴/упаковкапри замовленні від 5 упаковок
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 10:00 - 13:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (66) 666-12-99Анна/АленаМенеджер Анна АленаМихайла Максимовича 34, Київ, Україна+380666661299+380666661299+380666661299
Калорійність і харчова цінність макадамії
Калорійність макадамії - 718 ккал.
Харчова цінність макадамії: білки - 7,91 г, жири — 75,77 г, вуглеводи — 5,22 г
Найдорожчий у світі горіх, що росте в Австралії — макадамія. Він містить масу жирних кислот і вітамінів, особливо корисних для шкіри та волосся.
Регулярне вживання горіхів у їжу знижує рівень шкідливого холестерину, сприяє зняттю запальних процесів у разі захворювань суглобів.
Горіх здатний знімати головні болі під час мігрені, покращувати зовнішній вигляд шкіри (ї колір і навіть структуру). Стимулює діяльність центральної нервової системи, покращує пам'ять та інші когнітивні функції. Позбавляє відчуття втоми та наповнює енергією.
Макадамія — продукт, який необхідний людям із неврологічними захворюваннями. Вона стимулює утворення здорових нейромедіаторів.
Макадамія містить велику кількість корисних нутрієнтів. Найбільше в ній вітамінів E, PP і групи B, а також макро- та мікроелементів, як-от кальцій, селен, мідь, фосфор, цинк, калій.
Горіх містить жиру більше, ніж інші горіхи, як-от мигдаль, кеш'ю й волоські. Але понад 75% з них — мононенасичені, а отже, корисні для здоров'я. Ці жири сприятливо впливають на стан серцево-судинної системи, оскільки знижують рівень загального та ЛПНП-холестерину («поганого»).
У макадамії мало вуглеводів і цукру. Завдяки цьому горіхи не чинять несприятливого впливу на рівень цукру в крові. Тому їх можуть додавати до свого раціону люди з інсулінорезистентністю і діабетом.
Також у макадамії високий рівень флавоноїдів. Ці рослинні пігменти борються з запаленням і допомагають знизити рівень холестерину.