Пророщені зерна вівса, пшениці, кукурудзи, ячменю Добра їжа 300 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
320 ₴
313,60 ₴
Показати оптові ціни- 310 ₴/шт.при замовленні від 2 шт.
- 300 ₴/шт.при замовленні від 4 шт.
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 10:00 - 13:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (66) 666-12-99Анна/АленаМенеджер Анна АленаМихайла Максимовича 34, Київ, Україна+380666661299+380666661299+380666661299
НАЗНАЧЕНИЕ:
Для щоденного вживання як раціональне та функціональне харчування дітям із 3 років, вагітним жінкам і годувальницям, літнім людям, спортсменам і тим, хто проживає в регіонах із поганою екологією. Для відновлення енергії. Джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, амінокислот, ферментів, фітогормонів, клітковини та інших біологічно активних речовин. Подолання ферментативної недостатності. Поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту та відновлення корисної мікрофлори. Використовується в програмах терапії антиаге, детоксикації, корекції та зниження ваги, реабілітації та відновлення після курсів хіміо- та радіотерапії та хірургічних втручань.
ОПИС:
Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє покращенню обмінних процесів і нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Це 100% рослинний суперфуд для чудового здоров'я з надвисокою концентрацією амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот і незначної калорійності. Він має унікальний склад завдяки поєднанню пророщених ферментованих цілозернових злакових культур: вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи.
Спеціальна запатентована технологія пророщування зерна з використанням процесу гідролізної ферментації та ферментативної паузи збільшує в 5-10 разів вміст вітамінів, рослинних амінокислот, антиоксидантів, активних ферментів і фітогормінів у кінцевий продукт. Ферментативний гідроліз перетворює складні речовини на прості, легкі до засвоєння: білки — в амінокислоти, жири — у поліненасичені жирні кислоти, вуглеводи — у прості цукри.
Вдале поєднання 4 пророщених злаків забезпечує повноцінний набір цінних поживних речовин і клітковини для раціонального харчування та легкого засвоєння.
Взаємодія нутрієнтів пророщених зерен і їх сприятливий комплексний вплив на організм людини діє за принципом детоксикації та живлення клітин.
Пророщені зерна злаків є джерелом енергії, зміцнюють кісткову та м'язову тканини, підвищують стійкість до стресів нервової та серцево-судинної систем, збільшують детоксикаційну функцію печінки, регулюють моторику кишківника, запобігають розвитку гіпоксії плода у вагітних. Як природний сорбент пророщені зерна злаків виводять з організму токсичні речовини, радіонукліди, важкі метали, пестициди, надлишковий холестерин.
ПЕРЕВАГИ:
— Унікальна технологія.
— користь 4 злаків.
— Абсолютна біодоступність і засвоюваність продукту.
— Джерело амінокислот, вітамінів, антиоксидантів і мінералів.
— Система рослинних ферментів, фітогормонів і біологічно активних речовин.
— низький глікемічний індекс.
ДІЯ:
- НОРМАЛІЗИВАЄ РОБОТУ ЖИЛОЧНО-КИЧНОГО ТРАКТУ.
- Відновлює процеси травлення.
- ВСУДУжить ЗАПАСИ ПІТЕЛЬНИХ РЕЧОВИН.
- НОРМАЛІЗИВАЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ.
- КОРРЕГУРУЄ ОБИСНИЙ ТОНУС ОРГАНІЗМА.
- Покращує функції серцево-судинної та кровоносної систем.
- ЗНИЖАЄ МІСТАННЯ ХОЛЕСТЕРІНА.
- РЕГУЛЬОВАНИЙ ВІС.
- Сприяє нормалізації рівня цукру в крові.
Склад:
Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад: А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, PP, С.
Мінеральний склад: Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти: валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти: Амілаза, протеаза, ліпаза.
Харчова цінність / 100 г: білки — 11.1, жири — 1.9, вуглеводи — 62.5.
Енергетична цінність (калорійність)/100 г: 312 Ккал/1307 кДж.
Пророщені зерна вівса, кукурудзи, пшениці та ячменю є джерелом цінних корисних речовин, а саме амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот, природних пребіотиків і детоксикантів. Забезпечують комплексне очищення організму на всіх рівнях, зокрема на рівні міжклітинного та внутрішньоклітинного простору. Досить швидко відновлюють весь склад мікробіому кишківника, слизових і шкіри. Забезпечують повний спектр поліненасичених жирних кислот, що гальмують подальший розвиток запальних процесів і сприяють швидкому відновленню енергії. Відчутно збільшують розумову активність і здатність запам'ятовувати великі обсяги інформації. Синхронізують роботу шлунково-кишкового тракту, повертають імунній системі здатність працювати в системі «свій — чужий», що дає змогу вчасно виявити «чужака» й знешкодити його. Відбувається зміцнення кісток, відновлення хрящів і зв'язок, поліпшується тургор шкіри та стан волосся, нігтьової пластини та зубів. Завдяки великому об'єму макро- та мікроелементів, антиоксидантів, фітоферментів і фітогормонів відбувається стрімке відновлення організму на клітинному рівні, що забезпечує потужний анти-age ефект і гальмує процес передчасного старіння.
Для чималого підвищення біологічних і харчових якостей суперфуду була створена унікальна комбінація з 4 злакових культур, яка проходить унікальний та інноваційний біохімічний і біотехнологічний процес оброблення зерен. Цей процес призначений для чималого збільшення концентрації амінокислот, жирів, вуглеводів, клітковини, мінеральних речовин, вітамінів, ферментів, фітогормонів та інших біологічно активних компонентів і надання цим речовинам простішої форми для легкого засвоєння
Пророщені зерна вівса містять повний спектр незамінних амінокислот, різноманітність вітамінів, особливо вітаміну Е, збільшений вміст мікро- та макроелементів, як-от калій, магній, залізо, кальцій, мідь і цинк, а також достатню кількість антиоксидантів поліфенолів. Покращують обмінні процеси, мають гіпохолестеринемічну дію, стимулюють процеси кровотворення, підвищують метаболізм серцевого м'яза, стимулюють лактацію, покращують відтік жовчі. Використовуються в лікувально профілактичному харчуванні у разі порушень ліпідного обміну, атеросклерозу, захворювань печінки та жовчовивідних шляхів. Для профілактики та лікування анемій, зокрема, у вагітних жінок і годувальниць.
Пророщені зерна кукурудзи містять велику кількість вітамінів групи B, вітамін Е, фітогормони (рослі андрогени й естрогени). Біологічна цінність полягає у збільшенні швидкості обмінних процесів і зміцненні імунної системи. Неабияк підвищує витривалість і стійкість організму до негативного впливу різних захворювань. Використовується в лікувально-профілактичному харчуванні в дорослих і дітей у разі збільшених розумових і фізичних навантажень, занять спортом для поліпшення метаболізму.
Пророщені зерна пшениці містять весь перелік незамінних амінокислот, вітаміни групи B, вітаміни C і Е, багато рослинних ферментів. Вони здатні за короткий час нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, відновити активність основних ферментних систем, що покращує процес перетравлення й засвоєння їжі. Підвищує стійкість організму дітей і дорослих, забезпечує потужний антиоксидантний захист і гальмує передчасне старіння органів і систем. Використовується як лікувально-профілактичне харчування у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту (закрепи, здуття, метеоризм, синдром лінивого кишківника). Як невіддільний компонент дієтичного харчування рекомендується у разі усіх захворювань печінки, жовчного міхура, нирок. У умовно здоровим людям рекомендується системне споживання у разі тривалих і надмірних розумових і фізичних навантажень для профілактики та запобігання виникненню хвороб серця й судин і можливого розвитку онкологічних патології.
Пророщені зерна ячменю містять високу концентрацію кальцію, калію, заліза, цинку, фосфору та магнію, а також багаті на вітаміни групи В. Нормалізують процеси обміну речовин, активують систему кровотворення й підвищують продуктивність роботи залоз чоловічої репродуктивної системи. Формують продуктивний імунний захист і підвищують активність усіх ланок імунітету. Використовується як лікувально-профілактичний засіб для поліпшення метаболічних процесів, підтримання нормальної роботи ендокринної та репродуктивної систем. Збільшують надходження кисню в серцевий м'яз і запобігають виникненню ускладнень, як-от стенокардія, ішемічна хвороба серця й серцева недостатність. У дієтичному харчуванні рекомендується вживати у разі панкреатиту, холециститу та коліту.
Спосіб використання:
Рекомендується вживати як джерело біологічно активних речовин, амінокислот, вітамінів, мікроелементів і полісахаридів. Сприяє покращенню обмінних процесів і нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Вживати дорослим – по 1 столовій ложці;
дітям віком від 3 років — по одній чайній ложці, додаючи до соку, кефіру, йогурту, каші тощо.
Вік до 3 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.
Курс вживання — 2 місяці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Добра Їжа |
Країна виробник | Україна |
Тип | Органічні продукти |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 300 г |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи. Вітамінний склад: А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, PP, С. Мінеральний склад: Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор. Амінокислоти: валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин. Ферменти: Амілаза, протеаза, ліпаза. |